с. Бене, вул. Ракоці, 30
тел. моб.: 050 073 7488
Брати Гергей і Ласло Параски успадкували родинну справу після смерті їхнього батька Юрія, нагородженого свого часу Винним орденом.
Дегустація вин проходить у великій печері, вирубаній ще в 1920 роках полоненими італійськими солдатами. Її довжина сягає близько 17 метрів. Тут підтримується постійна температура 12–13 градусів тепла, завдяки чому зберігаються смакові якості вин. На пробу гостям пропонують вісім сортів.
Кульмінацією дегустацій у винних підвалах родини Парасків є кагор. Це єдиний в Україні «правильний» кагор з більш ніж 400-річною історією рецепта. Напій відрізняється яскраво вираженою кислинкою, що у поєднанні з природною солодкістю утворює багатий густий смак. Слід, зазначити, що ні цукру, ні інших добавок тут не визнають. Післясмак віддає ароматом лісових ягід, який залишається надовго, а легка терпкість, зазвичай не притаманна кагору, обволікає піднебіння через 10-15 секунд після першого ковтка і тримається хвилину. На відміну від більшості пропонованих кагорів, цей можна пити в дозах 250-300 грамів, і відчуття нудотності не виникає.

