Дегустація вин проводиться в затишному дегустаційному залі на 25-30 гостей, облаштованому поряд з винним погребом, де можна почастувати до 20 сортів неповторних закарпатських вин власного виробництва сім’ї винороба Шоша. Кожна дегустація традиційно починається із смакування сухих сортів вин, поступово переходячи до напівсолодких. В останню чергу подається вермут. Так, гості мають можливість продегустувати чотири види сухого білого, чотири види сухого червоного, а також п’ять видів білого напівсолодкого та п’ять видів червоного напівсолодкого вина, наприкінці дегустації подаються різні сорти вермута. Після дегустації кожного виду вина гостей пригощають нарізаними яблуками, сиром, солоними паличками, печивом, арахісом тощо, адже вони нейтралізують смак попередньо скуштованого вина, щоб повною мірою насолодитися смаком наступного сорту.
Дегустаційний зал прикрашають найважливіші засоби, що застосовуються при традиційній переробці винограду та виготовленні вина: посуд для збору винограду, черпак, бочки різних розмірів, пляшки для вина.
ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАМОВЛЕННЯМ господарі готують для гостей такі домашні страви як бограч-гуляш, домашня ковбаса, гурка, тушкована капуста, бульйон з домашньою лапшою, угорська рибна юшка.

с. Кідьош, вул. Ф.Ракоці, буд.52
тел. +38 068 406 09 04 або +38 050 934-76-71
e-mail: sasspince@gmail.com
web-site: www.sasspince.com.ua

Comments are disabled.