Гуцульська крафтова броварня «Ципа»
Гуцульська крафтова броварня «Ципа» заснована 2015 року у селі Кваси Рахівського району, у надзвичайно мальовничій місцині Гуцульщині. Тут знають, як зварити відмінне пиво з яскравим, насиченим смаком, кожен ковток якого дарує справжню насолоду.
Тутешні майстри пивної справи вміло поєднують багатовіковий досвід карпатського пивоваріння із сучасними технологіями.
За всіма канонами, крафтове пиво варять з натуральних інгредієнтів, де не менше 50% солоду в основі. Інші добавки – лише для поліпшення та ускладнення смаку. Пивовари гуцульської броварні «Ципа» використовують тільки найкращий солод, хміль та дріжджі (переважно з Німеччини та Чехії).
Однак, гуцульське пиво відрізняється неповторним карпатським колоритом, адже варять його на воді з місцевого високогірного джерела, не піддаючи її спеціальній обробці. Тож можна сміливо вважати, що «Ципа» несе в собі енергію карпатської природи.
Окрім того, тутешній крафт регулярно збагачується оригінальними гуцульськими акцентами, як, наприклад, яфини, карпатські трави чи смерекові гілочки.
Процес бродіння проходить у спеціальних чанах, котрі за формою дуже нагадують яйця. Це і дало назву броварні, адже «Ципа», як пташеня, народжується з яйця.
Дозріває пиво у старовинному підвалі природно, без жодного прискорення: щонайменше 30 діб (а деякі сорти і по кілька місяців) . Узагалі, в броварні «Ципа» дуже мало автоматизації, усю роботу виконують люди, відтак це пиво дійсно ручної роботи.
Неповторна атмосфера, привітний персонал та великий вибір надзвичайно смачних закусок, що відмінно підходять до пива, та їх оригінальна подача порадують навіть найвибагливіших гурманів.
Запрошуємо вас скуштувати пиво «Ципа» та долучитися до справжніх шанувальників особливого смаку!
Адреса: Рахівський р-н. с. Кваси, вул. Центральна, 165
Тел. +38 068 247 43 53
Web-site: https://www.tsypa.beer/
ФБ: https://www.facebook.com/TsypaBrewery

No comment