Солодощі «Golden Fruit»

Цукерки з  сухофруктів і шоколаду почали виготовляти в Буштині (Тячівський район) у 2006 році. В останні роки асортимент продукції збільшився, а у виробника з’явився власний сливовий сад. У 2010-му році торгова марка стала переможцем “Лідер року”.

Сьогодні в асортименті «Golden Fruit»

  • чорнослив з горіхом;
  • курага і чорнослив з горіхом;
  • фініки з горіхом;
  • персик з горіхом;
  • солодкий секрет

До складу цукерок входять сухофрукт без кісточки, ядро волоського горіха, шоколадна глазур (цукор, рослинний жир, какао-порошок, лецитин, ароматизатор, сіль кухонна), жодних консервантів.

Контакти підприємства на сайті https://goldenfruit.ub.ua/

«Закарпатські делікатеси»

Крафтова продукція з Мукачівщини.

Виробництво вина, трав’яних чаїв, повидла, сухофруктів, сушених та маринованих грибів.

Тел.: +380 95 799 4324

ФБ-сторінка: www.surl.li/dmqet 

Посуд і декор «Lay Bottle»

Lay Bottle – це сімейня мастерня Василя і Вероніки, що виготовляє посуд і декор з використаних скляних пляшок. Ідея виникнення прийшла митцям під час карантину. Це мало бути сучасне мистецтво, яке б водночас піднімало питання актуальних проблем, зокрема сортування сміття на території Закарпаття.

Усі пляшки майстерня приймає від закладів і жителів регіону. Далі вони дбайливо відмиваються від етикеток і запікаються в спеціальних печах при температурі від 720 до 860 градусів. Таким чином пляшки перетворюються на тарілочки, світильники, склянки, вази, піали, свічники, келихи, ялинкові прикраси, писанки тощо.

Василь за освітою художник-графік, тож за бажанням замовників може нанести на тарілочку персональний надпис, або ж намалювати авторське зображення.

Продовжує еко-концепцію і пакування. Усі вироби поміщаються в картонні коробочки, які наповнюються сіном і польовими квітами з Карпатських лугів, а також підписуються вручну.

Купуючи продукцію бренду Lay Bottlе – Ви робите маленьку добру справу і отримуєте особливий виріб мистецтва водночас.

Тел: +380502907477
Інстаграм: https://instagram.com/laybottleua?igshid=MjkzY2Y1YTY=

Сироварня «Дзварка»

Родинна сироварня «Дзварка» знаходиться в смт Дубове Тячівського району Закарпаття.

Сироварня виробляє м’які, напівтверді та мариновані сири.

Тел.: 097 787 1464

Ознайомитися з продукцію можна на сторінках у Фейсбук та Інстаграм:

www.facebook.com/dzvarka.ua
www.instagram.com/dzvarka.ua

Турянський мед

Господарі медової пасіки у Тур’я Реметі Мирослава та Віктор Міньковичі реалізовують продукцію бджільництва під брендом «Турянський мед».

В асортименті –  мед травневий, лісовий, горіховий і, навіть, лавандовий.

Також є можливість стати учасником екскурсії на пасіку з дегустацією меду та інших продуктів безпосередньо з вулика.

Тел.: 097 838 6352

Еmail: mink_vv@meta.ua

Fb: https://www.facebook.com/turianskyimed

Родинна сироварня «Family Cheese»

Крафтова сироварня знаходиться в смт Дубове Тячівського району.

Виробництво м’яких, напівтвердих та маринованих сирів сортів Качотта, Канестрато, Сулугуні, Халумі, Моцарела, Буратта та інших

Інстаграм: www.instagram.com/family_cheese25

Сироварня «Varosh cheese»

Сироварня знаходиться в Мукачеві за адресою вул. Крилова, 15
Спеціалізується на виробництві молодих та витриманих сирів, зефіру, маршмелоу

Фейсбук: https://www.facebook.com/varoshcheese 

ТМ «Порядний Газда»

Виробнитцтво пива, сирів молодих та витриманих, молочної і м’ясної продукції знаходиться за адресою: Закарпатська область, м. Мукачево, вул. Ерделі, 36А

Сайт: www.restaurant.poryadniygazda.com
ФБ-сторінка: www.facebook.com/poryadniygazda

Фермерське господарство
«Чорна Тиса Плюс»

Торгова марка «Гуцульська овеча бриндзя» зареєстрована за адресою: Закарпатська область, Рахівський район, с. Чорна Тиса, вул. Миру, 742 а
Підприємство спеціалізується на виробництві традиційних карпатських високогірних сирів.

Фб-сторінка: www.facebook.com/sheepbryndzyaGI

ТМ «Повна Банка»

Виробництво варення з локальних ягід за адресою:  Закарпатська область, Мукачево, вул. Я. Мудрого, 21

ФБ сторінка: www.facebook.com/povnabanka/

ТМ «Мед Карпат»

Виробництво медопродукції за адресою:  Закарпатська область, м. Хуст, вул.Лесі Українки, 14

Сайт: www.medkarpat.com
ФБ-сторінка: www.facebook.com/medkarpat

 

ТМ «Селиська сироварня»

Виробництво сирів за швейцарською технологією за адресою:  Закарпатська облась, Хустський район, с. Нижнє Селище, вул. Центральна 170

Сайт: www.seliskasirovarnia.com.ua
ФБ-сторінка: www.facebook.com/seliskasirovarnia

ТМ «snEco»

ТОВ «ПРАЙМ СНЕК» – це виробництво хрустких сирних кульок snEco. Знаходиться за адресою: Закарпатська область, м. Мукачево, вул. Берегівська-бічна, 15

Сайт: https://www.sneco.ua/

ТМ «Перечинська мануфактура»

Виробництво крафтових сирів знаходиться за адресою: Закарпатська область, Ужгородський район, м. Перечин, вул. Мануфактурна.

Сайт: www.perechyn-cheese.com.ua
ФБ-сторінка: www.facebook.com/perechin.manufactory

ТМ «Загатська броварня»

Приватна крафтова броварня промислового типу знаходиться за адресою:  Закарпатська область, Хустський район, с. Загаття, вул. Миру, 119 А

ФБ-сторінка: www.facebook.com/zagatske

ТМ «Закарпатський пряник»

Виробництво медово-імбирних пряників в Ужгороді

Сайт: www.prianyk.com
ФБ-сторінка: http://surl.li/dmqdn

Еко-ферма «Розенталь»

Еко-ферма у селі Кваси, на Рахівщині, розпочала свою роботу 27 квітня 2019 року. Виготовляє тверді, напівм’які, йогуртові сири з молока голштинських та карпатських корів, а також кіз зааненської породи.

Гоц, Кєвеле, Васкул, камамбер і витриманий квасівський сир – всі ці сорти виготовлені з натуральних компонентів та за традиційною технологією.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/rozental.kvasy 

Сироварня Біласовиці

Сироварня Біласовиці — це локальна сироварня Закарпаття, яка завжди рада гостям.

“Ми віримо в усе автентичне, тому ніколи не копіюємо рецептур відомих сирів. Сироварня розташована на висоті 600 метрів, а для приготування сиру беремо молоко тварин, які пасуться на висоті 800-1000 метрів”, – йдеться на сайті сироварні.

Сайт: https://syrbilasovytsi.com.ua/

Фб-сторінка: https://www.facebook.com/syrovarnia.bilasovytsi

Мамин сир

Натуральні крафтові продукти під брендом “Мамин сир” виготовляють у селі Золотарьово Хустського району Закарпатської області.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/momcheese2020

Комбуча Хуст

Комбуча – це живий, ферментований, крафтовий напій. Ферментовані продукти не тільки багаті на вітаміни і мінерали, але й допомагають краще засвоювати їх з інших продуктів, якщо їх запивати комбучею. Пробіотики, що містяться в ферментованих продуктах, забезпечують організм мікроорганізмами, які сприяють росту хороших бактерій. Ці мікроорганізми допомагають посилити роботу кишкової екосистеми, де зосереджено 60% наших імунних клітин.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/TheBestKombucha 

Турянський Часник

Маринований часник з лавандою чи перцем, мариновані часникові стрілки, часниковий соус та інші смаколики з екологічно чистого часнику, вирощеного в Закарпатті

Фб-сторінка: https://www.facebook.com/garlic.uz.ua

Пасіка Pcholnika

Крафтове виробництво натуральних медів Закарпаття знаходиться за адресою: м.Мукачево, вул.Гагаріна,16

Фб-сторінка: https://www.facebook.com/pcholnik.honey/

Шато Паук

Господарство займається садівництвом та виноградарством. Площа виноградників складає 32 га. Натуральне вино виготовляється за класичною технологією та відповідає сорту винограду. Основний сортовий склад – європейські сорти: Каберне Совіньйон, Мерло, Трамінер Рожевий, Совіньйон Блан, Леанка та інші.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/ChateauPauk

Фермерське господарство “Гашпар”

На фермі, розташованій у селі Павшино Мукачівського району, в урочищі «Під лісом», розводять овець, баранів, кіз, свиней, велику рогату худобу, курей, індиків, цесарок, гусей та качок. Місцеві мешканці охоче купують для своїх діточок птицю, а з м’яса кіз, баранів, свиней та великої рогатої худоби у господарстві виробляють сиров’ялені ковбаси.

Детальніше: https://tuca.com.ua/virobniky/zakarpatska-oblast/gashpar-fg/

Еко-бренд “Долина теплиць”

Бренд об’єднує продукцію з теплиць Боржавської долини. Соус чилі з чорнобривців, дріблянка, в’ялена слива чи поімдори, сувенірне тріо лекварів з конфітюром, еко чіпси з сухофруктів та багато іншого.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066551478275

ТМ “Лавандова гора”

Продукція ТМ “Лавандова Гора” є органічною. Це не лише парфуми, чи косметика, а також смачна корисна продуція, яка містить купу вітамінів, корисних для людини. В асортименті: косметика (“Лавандова” та “Трояндова” серії), конфітюри, мед з лавандою, ефірна олія, лавандовий чай, іграшки для дітей з лавандою та багато іншого.

Адреса: Перечин, вул. І.Бабича

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063949091118 

Кондитерська “Мірелла”

Кафе-кондирська у Сваляві з авторською солодкою продукцією. Родзинка – торт “Свалява”. Класичний – із ожиною, чорницею і ганашем із грибами та пивом та літня варіація – із грибним мусом на вершках та молочному шоколаді.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/mirella.mirella.524934 

Равликова ферма у Нижньому Селищі

“Равликова ферма” біля Хуста – перший проект подібного типу на Закарпатті. Щодня тут проводяться екскурсії-дегустації, на яких  розповідають про равликів та особливості їх розведення.

Група у ФБ: https://www.facebook.com/groups/1534112039980776/

Сирна кав’ярня “МІЛКІ ВЕЙ”

Заклад розташований в історичній частині Мукачева за адресою: вулиця Ужгородська, 15.

Заклад зареєстрований як FoodEstablishment та Store, що дає можливість купувати смачний сир та інші продукти, які використовуються в приготуванні страв.

ФБ-сторінка: https://www.facebook.com/MilkiWayCheeseStore

 

Comments are disabled.