×
Галерея Про Закарпаття Календар подій Туристичні новини Анонси Активний туризм Природні території та природні дива Дегустаційні зали та виробники еко-продукції Історико-архітектурні об'єкти Зимове Закарпаття Смачне Закарпаття Квітуче Закарпаття MICE-туризм Де оздоровитись? Де зупинитись? Туристично-інформаційні центри Туристичні оператори Туристичні маршрути Як доїхати Нормативно-правова база Закарпатський словничок Зворотній зв'язок

Стати «роздзинкою» маршруту Ужанською долиною можуть деякі об’єкти та продукти місцевого бізнесу

19 Лютого 2021

24 лютого 2021 року відбудуться зустрічі у Великому Березному та Перечині. Рестораторів, власників цікавих культурних та туристичних родзинок Ужанської долини запрошують на зустріч, під час якої можна буде презентувати свій продукт чи об’єкт та запропонувати його в якості зупинки на одному з маршрутів, що створюються в рамках проекту “Пізнай Ужанську долину”.

Проект «Промоція історико-культурної та природної спадщини Ужанської долини через формування нових партнерств і створення нових продуктів» реалізується ГО “Щасливі діти” у партнерстві з ГО “Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття” за підтримки Українського культурного фонду. Дана ініціатива пропонує пізнавати історичні, природні, архітектурні, культурні та гастрономічні родзинки Ужанської долини. 10 маршрутів для самостійних подорожей будуть художньо відтворені у сувенірному наборі листівок «Пізнай Ужанську долину» та в аудіогідах на платформі міжнародного мобільного додатку izi.travel. Окрім того, у підсумку буде створено промоційний відеоролик.

Команда проекту “Пізнай Ужанську долину” презентує представникам місцевих ТГ та всім охочим, в тому числі потенційним партнерам. Також запрошуються представники громадських організацій.

“Дана ініціатива — гарний приклад співпраці громадськості, влади та бізнесу. І це якраз три кити, які можуть гідно представити різноманітні родзинки Ужанської долини та задовільнити потреби туристів. От, наприклад, в одному з маршрутів маємо гастрономічну родзинку — смакування торта “Ужанська долина” від місцевої кондитерки Галини Репарюк”

Власники бізнесу (виробники місцевих продуктів, ресторатори, культурні діячі тощо) мають шанс долучитися до проекту.

Для цього тільки треба заповнити гугл-форму та прийти у визначений час: https://forms.gle/fmxr5tQ1SQz2HLfi7

24 лютого о 10:00 — смт. Великий Березний, вул.Незалежності, 7 (Ужанський нацпарк)

24 лютого о 14:00 — м.Перечин, вул.Ужанська, 7 (Краєзнавчий музей міста Перечин)

shares