×
Галерея Про Закарпаття Календар подій Туристичні новини Анонси Активний туризм Природні території та природні дива Дегустаційні зали та виробники еко-продукції Історико-архітектурні об'єкти Зимове Закарпаття Смачне Закарпаття Квітуче Закарпаття MICE-туризм Де оздоровитись? Де зупинитись? Туристично-інформаційні центри Туристичні оператори Туристичні маршрути Як доїхати Нормативно-правова база Закарпатський словничок Зворотній зв'язок

АНОНС ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД ТА БІЗНЕСУ

18 Жовтня 2021

Віртуальний музей “Вітрина Закарпаття” запрошують взяти участь в онлайн-тренінгах про створення елементів туристичних продуктів на основі нематеріальної культурної спадщини (НКС).

На тренінгах експерти проекту Віртуальний музей “Вітрина Закарпаття” розкажуть про кращі практики та бізнес моделі розвитку локального виробництва, як підвищити цінність гастрономічної спадщини, створити конкурентоспроможний туристичний продукт з номінантом і подати його до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України та списків ЮНЕСКО.

На міжнародному рівні Україна є державою-стороною Конвенції про охорону НКС, бере участь у сесіях Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини і щорічно вносить пропозиції щодо включення елементів до Списків ЮНЕСКО!

19 – 20 жовтня 2021 року, 10.00 – 12.00тренінги для представників громад та бізнесу

День перший, 19 жовтня:

1.Огляд кращих практик та бізнес-моделі розвитку локальних виробників;

2.Приклад “Дороги вина та смаку Закарпаття”, як інструменту валоризації елементів гастрономічної спадщини;

3.Валоризація елементів гастрономічної спадщини.

День другий, 20 жовтня:

1.Інструменти створення елементів етно-гастрономічних продуктів;

2.Створення туристичних продуктів – практичний досвід;

Посилання на Zoom буде надіслано напередодні заходу, після реєстрації.

Реєстраційна форма тут

21 – 22 жовтня 2021 року, 10.00 – 12.00  – тренінги для об’єднаних територіальних громад

День перший, 21 жовтня:

1.Збір та систематизація інформації про елемент гастрономічної спадщини (структура картки);

2.Цифровізації елементів гастрономічної спадщини та ГІС.

День другий, 22 жовтня:

1.Реєстрація елементів нематеріальної культурної спадщини. Про що варто пам’ятати та чому це важливо;

2.Інструменти ідентифікації елементів гастрономічної спадщини та їх правильна систематизація;

Організатор: команда проекту “Віртуальний музей гастрономічної спадщини “Вітрина Закарпаття”.

Проект реалізується за підтримки Українського культурного фонду, заявник ГО «ІМАГО КУЛЬТУРИ».

Посилання на Zoom буде надіслано напередодні заходу, після реєстрації.

Реєстраційна форма тут

Участь безкоштовна.

Проект Віртуальний музей гастрономічної спадщини “Вітрина Закарпаття” реалізується за підтримки Український культурний фонд

Заявник: Imago of Culture

Партнери проекту: Київський національний університет імені Тараса Шевченка Кафедра географії України Uzhhorod National University Odessa National Academy of Food Technologies Дорога вина та смаку Української Бессарабії Обласний організаційно-методичний центр культури

shares