ДЕГУСТАЦІЙНІ ЗАЛИ

Винний дегустаційний зал «Старий підвал»


м. Берегово, вул. Виноградна, буд.37/2 тел. +38 (03141) 4-22-37, моб.тел.: +38 (050) 904-72-66 e-mail: info@bereg-vine.com, web-site: www.bereg-vine.com

null

Винний дегустаційний зал «Старий підвал»

«Старий підвал» відноситься до старовинних підвалів області, які розташовуються у горі. Його вік налічує понад 300 років. Гостям пропонуються сухі сорти вин, які виробляються визнаними виноробами Берегівщини, із винних сортів винограду за традиційними технологіями, випробуваними часом. Вино вистоюють у дубових бочках, що придає напою особливого неповторного смаку.

null

Дегустаційний зал торгової марки «Чизай»

Дегустаційний зал відкрито у 2010 році безпосередньо на території виробничого комплексу, у «винному» куточку Закарпатської області – м. Берегово. Кожен бажаючий має змогу не тільки спробувати традиційні сорти вин марки «Чизай», але й ознайомитися з культурою їх споживання та відвідати виносховища, долучитися до таїнства виробництва, придбати вино, яке найбільше прийшло до смаку. Вашій увазі запропонують й легендарне марочне вино «Троянда Закарпаття», яке відоме широкому колу поціновувачів вин ще з 60-х років минулого століття.

Дегустаційний зал торгової марки «Чизай»


м. Берегово, урочище Чизай, буд.1 тел.: +38 0314 2 31 93, 2 30 24 тел моб.. +38 050 432 05 25, 095 536 41 022 e-mail: office@chizay.com web-site: www.chizay.com

Винний дегустаційний зал 
готельно-ресторанного комплексу «Жайворонок»


м. Берегово, вул. Шевченка, буд.112 тел. +38 03141 2 30 71 моб.тел. +38 095 033 49 43 e-mail: pachirta@gmail.com web-site: http://zhayvoronok.net

null

Винний дегустаційний зал з підвалом
 готельно-ресторанного комплексу «Жайворонок»

Кожен бажаючий має змогу посмакувати відомі далеко за межами нашого краю місцеві вина та смачну копчену закуску до них. Всього протягом дегустації подається 7 сортів традиційних вин Закарпаття. Але на цьому відвідання залу не закінчується! Гостям також пропонується відвідати винний підвал, який було вирублено у скалі ще у XVI столітті. Його довжина сягає 50 метрів. У найбільш віддаленій частині підвалу знаходиться одне з трьох джерел з кришталевою водою. Вашій увазі запропонують й легендарне марочне вино «Троянда Закарпаття», яке відоме широкому колу поціновувачів вин ще з 60-х років минулого століття.

null

Дегустаційний зал ресторану «Союз»

У ресторанному комплексі «Союз» для гурманів закарпатських вин, працює дегустаційний винний зал.
 У відвідувачів є можливість скуштувати в одному місці, декілька видів вина виготовленних у Берегівському районі. Приємна атмосфера, інтер’єр ресторану і професійне обслуговування дозволить вам приємно і з користю провести вільний час.

Дегустаційний зал ресторану «Союз»


м. Берегово, вул. Мочолівська, 112/1 тел. моб.: + 38 050 199 64 52, 095 114 56 44

Виноробня «Nota Bene»


м. Берегово, вул. Виноградна, 37-а тел. моб.: + 38 066 477 02 40

null

Виноробня «Nota Bene»

Площа виноградників виробні - 2 гектара. Спеціалізується на виробництві вин з винограду, вирощеного на власних виноградниках в наступному асортименті: білі сухі «Шардоне», «Мускат Оттонель», «Мюллер Тургау», «Мускатне напівсолодке». Червоні сухі «Каберне», «Мерло», «Цвайгельт», «Ізабелла». Підприємство виготовляє вино за власним рецептом «Чорний доктор» і традиційне десертне «Троянда Закарпаття» 6-річної витримки. Дегустації проходять у власному підвалі з 400-річною історією.

null

ТОВ «Контар - М»

COTNAR - це сучасний завод повного циклу виробництва, 180 Га власних виноградників, завод первинного виноробства (на якому відбувається переробка винограду та виготовлення вин), завод вторинного виноробства (де готову продукцію розливають в пляшки), виносховища, дегустаційний зал на схилах виноградників в селі Мужиєво. Дегустація вин, проводиться за загальноприйнятими правилами – з легкого білого сухого вина, а завершується – солодкими (десертними) вином. До дегустації вина, гостям, додається сир, горіхи, закарпатський хліб – щоб підготувати смакові рецептори до наступного сорту.Основні види вина, що пропонуються на дегустацію у залі Котнар: Трамінер Gorobchiki біле напівсухе, Мерло Gorobchiki червоне сухе, Шардоне сухе, Каберне сухе, Rose напівсухе рожеве, Мускат білий напівсолодкий, Мерло напівсолодке, Троянда Закарпаття десертне, Легенда Закарпаття десертне. У гостей є можливість замовити цікаву екскурсію на виноробню COTNAR та побачити на власні очі весь процес виноробства.

ТОВ «Контар - М»


90260, Закарпатська область., Берегівський р-н, с. Мужієво, вул. Ф. Ракоці, 274 / а тел. моб.: + 38 066 053 15 77 E-mail: Cotnar.wine@gmail.com web-site: http://cotnar.com/

Родинний підвал «Шош»


с. Кідьош, вул. Ф.Ракоці, буд.52 тел. +38 03141 2 20 35, тел. моб.: +38 050 934-76-71 e-mail: sasspinceszet@vipmail.hu, sass@bereg.net.ua web-site: www.sasspince.com.ua

null

Родинний підвал «Шош»

Дегустація вин проводиться в затишному дегустаційному залі на 25-30 гостей, облаштованому поряд з винним погребом, де можна почастувати до 20 сортів неповторних закарпатських вин власного виробництва сім’ї винороба Шоша. Кожна дегустація традиційно починається із смакування сухих сортів вин, поступово переходячи до напівсолодких. В останню чергу подається вермут. Так, гості мають можливість продегустувати чотири види сухого білого, чотири види сухого червоного, а також п’ять видів білого напівсолодкого та п’ять видів червоного напівсолодкого вина, наприкінці дегустації подаються різні сорти вермута. Після дегустації кожного виду вина гостей пригощають нарізаними яблуками, сиром, солоними паличками, печивом, арахісом тощо, адже вони нейтралізують смак попередньо скуштованого вина, щоб повною мірою насолодитися смаком наступного сорту. Дегустаційний зал прикрашають найважливіші засоби, що застосовуються при традиційній переробці винограду та виготовленні вина: посуд для збору винограду, черпак, бочки різних розмірів, пляшки для вина. ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАМОВЛЕННЯМ господарі готують для гостей такі домашні страви як бограч-гуляш, домашня ковбаса, гурка, тушкована капуста, бульйон з домашньою лапшою, угорська рибна юшка.

null

Пивниця «Шюмегі»

«Пивниця Шюмегі» висічені кийками у підніжжі гори “Кертейс” в північно-східному напрямку від села Бене. Їх вік — понад 400 років. Глибина — від 5 до 25 метрів. Як наслідок, середньорічна температура повітря становить 10-12 градусів. Тут зберігаються та пропонуються для дегустації вина від виноградаря-винороба Івана Івановича Урсти. У 1995 році на орендованій плантації, оточеній 200-літнім пралісом «Атак», Іван Іванович посадив першу тисячу кущів винограду. При цьому використав дідівську методику, яка дозволяє розміщення 10 тис. кущів на одному гектарі. Нині, в Івана Урсти є біля 10 тисяч плодоносних кущів. В основному, це технічні сорти: національна гордість українських селекціонерів – Голубок, грузинський сорт – Сапераві, угорський – Кейкфранкош (Лімбергер), італійський – Трамінер, а також знані в Європі сорти Леанка, Рислінг, Біанка, Черсегі Фюсереш (з угор. – «Пряний Черсегі»). З них він виготовляє високоякісні вина. Справді унікальний витвір майстра – десертне вино «Чорний Токай» — «Унікум» із «родзинкою», утворених благородним грибком Botritis. Фахівці знають – смак вина залежить від місця, де виростає виноград. Виноградники розташовані і ростуть в екологічно чистій зоні району, в урочищі “Мала гора”, на висоті 200-250 метрів над рівнем моря. Гора оточена змішаним дубово-буковим лісом. Унікальні грунтово-кліматичні та екологічні умови, південно-західні сприяють вирощуванню солодкого винограду. Мікровиноробство, переробка винограду водиться за дідівською та кахетинською технологіями, спрямована на виготовлення високоякісних, марочних, високоекстрактивних вин. Видержка вин проходить в дубових бочках, не менше ніж 18 місяців.

Пивниця «Шюмегі»


с. Великі Берегі, вул. Газло, 125 тел.: +38 03141 5 62 28; тел. моб.: + 38 066 211 39 17, 099 215 48 68, 066 707 77 73 e-mail: urstaivan@gmail.com www.urstawine.com

Винні підвали сім’ї Урсти


с. Бене, вул. Ракоці, 206 тел.: +38 03141 5 62 28; тел. моб.: + 38 066 211 39 17, 099 215 48 68, 066 707 77 73 e-mail: urstaivan@gmail.com web-site: www.urstawine.com

null

Винні підвали сім’ї Урсти

Винні підвали сім’ї Урсти висічений кийками у підніжжі гори «Кертейс» в північно-східному напрямку від села Бене. Їх вік — понад 400 років. Глибина — від 5 до 25 метрів. Як наслідок, середньорічна температура повітря становить 10-12 градусів. Південно-західні схили над підвалами, у недалекому минулому, були засаджені місцевими сортами винограду. На сьогодні всі вони знищені, ведуться роботи по відновленню насаджень. Площа власних виноградників становить 4 гектари. В насадженнях сорти: Цвайгельт, Кадарка, Каберне Совіньйон, Біанка, Мускат Оттонель, Рислінг Рейнський. Виноградники розташовані і ростуть в екологічно чистій зоні району, в урочищі «Мала гора», на висоті 200-250 метрів над рівнем моря. Гора оточена змішаним дубово-буковим лісом. У підніжжя гори, із північно-східному боку розташований єдиний на Закарпатті, більш ніж 300 річний дубовий праліс «Атак». Унікальні грунтово-кліматичні та екологічні умови, південно-західні сприяють вирощуванню солодкого винограду. Вирощування винограду максимально спрямована на біотехнологію. Заради якості, урожайність кожного куща обмежується до оптимальної. Мікровиноробство, переробка винограду водиться за дідівською та кахетинською технологіями, спрямована на виготовлення високоякісних, марочних, високоекстрактивних вин. Видержка вин проходить в дубових бочках, не менше ніж 18 місяців.

null

Будинок вина «Берегвідек»

Будинок вина «Берегвідек» є справжнім музеєм виноградарства та виноробства. Тут розміщено стародавні знаряддя праці виноробів, різні бочки, які з стародавніх часів використовувались для зберігання цього неповторного нектару, а також свічки і камін. Дерев’яна обробка залу та експозиція визивають у відвідувачів відчуття мандрівки у часі, у епоху, коли виноробство набувало свого розвитку – у хатинку простого винороба краю. Під час дегустації відвідувачі мають змогу дізнатися про історію виноробства на Закарпатті і, звичайно, посмакувати найкращі сорти закарпатських марочних вин, а саме: «Королівська Леанка», «Чорний доктор», «Токай фурмінт», «Кагор», «Сапераві» та інші, з них: 2 сорти білого, а інші – червоні вина. Саме тут пропонують скуштувати рідкісне біле сухе вино з чудовим ароматом півонії. На закуску подають сир і чорнослив. Тут також можна посмакувати оригінальні страви угорської кухні. Кожен бажаючий може придбати вподобаний сорт вина. Південно-західні схили над підвалами, у недалекому минулому, були засаджені місцевими сортами винограду. На сьогодні всі вони знищені, ведуться роботи по відновленню насаджень. Площа власних виноградників становить 4 гектари. В насадженнях сорти: Цвайгельт, Кадарка, Каберне Совіньйон, Біанка, Мускат Оттонель, Рислінг Рейнський. Виноградники розташовані і ростуть в екологічно чистій зоні району, в урочищі «Мала гора», на висоті 200-250 метрів над рівнем моря. Гора оточена змішаним дубово-буковим лісом. У підніжжя гори, із північно-східному боку розташований єдиний на Закарпатті, більш ніж 300 річний дубовий праліс «Атак». Унікальні грунтово-кліматичні та екологічні умови, південно-західні сприяють вирощуванню солодкого винограду. Вирощування винограду максимально спрямована на біотехнологію. Заради якості, урожайність кожного куща обмежується до оптимальної. Мікровиноробство, переробка винограду водиться за дідівською та кахетинською технологіями, спрямована на виготовлення високоякісних, марочних, високоекстрактивних вин. Видержка вин проходить в дубових бочках, не менше ніж 18 місяців.

Будинок вина «Берегвідек»


с. Яноші, вул.Головна, буд.78 тел. моб.: +38 050 264 42 33, 067 191 08 81 web-site: http://budinok-vina.com/

01

Винний підвал братів Параски


с. Бене, вул. Ракоці, 30 тел. моб.: + 38 050 073 74 71, 050 073 7488

null

Винний підвал братів Параски

Брати Гергей і Ласло Параски успадкували родинну справу після смерті їхнього батька Юрія, нагородженого свого часу Винним орденом.
 Дегустація вин проходить у великій печері, вирубаній ще в 1920 роках полоненими італійськими солдатами. Її довжина сягає близько 17 метрів. Тут підтримується постійна температура 12–13 градусів тепла, завдяки чому зберігаються смакові якості вин. На пробу гостям пропонують сім сортів, а також знамените «Льодяне вино» з присмаком родзинок. «Льодяне вино» – сорт, побалувати яким себе можна далеко не щороку. Його виробництво – досить ризиковане заняття, адже матеріалом для напою-легенди стає перезрілий виноград, який не зривають з гілок доти, поки він не засохне до стану, близького до родзинок.
 Кульмінацією дегустацій у винних підвалах родини Парасків є кагор. Це єдиний в Україні «правильний» кагор з більш ніж 400-річною історією рецепта. Напій відрізняється яскраво вираженою кислинкою, що у поєднанні з природною солодкістю утворює багатий густий смак. Слід, зазначити, що ні цукру, ні інших добавок тут не визнають. Післясмак віддає ароматом лісових ягід, який залишається надовго, а легка терпкість, зазвичай не притаманна кагору, обволікає піднебіння через 10-15 секунд після першого ковтка і тримається хвилину. На відміну від більшості пропонованих кагорів, цей можна пити в дозах 250-300 грамів, і відчуття нудотності не виникає.

null

Дегустаційний підвал «Ференца ІІ Ракоці» (Підвал Кабодере)


Підвал Кабодере свою історію починає з 17 століття. Свого часу тут смакували напій богів угорські королі і посли із Польщі та Трансільванії. Дегустував тут вино й Ференц Ракоці – угорський князь, який повстав проти влади династії Габсбургів. Подейкують, що саме у цьому підвалі він прощався зі своїми вірними куруцами (учасники повстання). Винний підвал Ференца Ракоці II завдовжки 40 метрів. Що тут можна побачити Вино тепер тут куштують не тільки особи зі знатних сімей, але й прості туристи. Цікавого тут багато. Наприклад, тут можна побачити унікальні бочки, а одна із них може вмістити в себе аж 500 літрів вина. Є навіть бочка із зображенням королівського герба. Місцеві жителі впевнені – саме з неї частувався князь Ракоці. У наш час підвал Кабодере належить не вельможам, а фермерському господарству, де на п'яти гектарах землі вирощують такі сорти винограду, як «мерло» та «каберне». До речі, подейкують, що Ференц Ракоці перевагу надавав останньому.

Дегустаційний підвал «Ференца ІІ Ракоці» (Підвал Кабодере)



с. Шаланки тел. моб.: + 38 097 805 67 03

Дегустаційний підвал «Королівський»


смт Королево, вул. Луначарського, буд.1 тел. моб.: + 38 050 37 27 520

null

Дегустаційний підвал «Королівський»

Королівський винний підвал, який сягає довжини 700 метрів, розмістився під пам’яткою архітектури XIII століття – Замковою горою. Таке розташування сприяє збереженню стабільної та оптимальної для витримування вин температури – +11 - +14 градусів за Цельсієм. Цей довжелезний винний підвал може вмістити 1 мільйон 410 тисяч літрів вина! Протягом дегустаційного сеансу відвідувачам пропонують скуштувати до 9 різних сортів вина від білого сухого до червоного солодкого і два види коньяку. Дегустація напоїв супроводжується розповідями про різновиди вин, сумісність чи несумісність їх з певними стравами. «Український» і «Таврійський» кагори замовляють у Королевому священики навіть Почаївської лаври. На десерт подають п’ятизірковий коньяк торгової марки «Королівський замок» з ароматом кави й шоколаду. Цей ексклюзивний напій в оригінальному пакуванні є візитівкою ``Закарпатського саду``, хоча почали виробляти його тільки два роки тому.

null

Будинок вина

Колекція сортів винограду у сім’ї Поличко нараховує понад 250 видів столового і технічного призначення. Господарі виготовляють вино у власному винному підвалі, де цілорічно, для кращого настоювання вин підтримується температура на рівні 14-16°C. Протягом дегустаційного сеансу, господарі радо запрошують відвідати винний підвал, де розповідають захоплюючі історії про технологію дозрівання та зберігання вина. На 1-му поверсі облаштовано дегустаційний зал, де відвідувачам пропонують скуштувати кращі закарпатські вина власного виробництва. Візитівкою сім’ї Поличко є сухе вино «Каберне Совіньйон», яке має тонкий пастельний аромат і терпкий присмак.

Будинок вина


м. Виноградів, вул. Копанська, буд. 250А тел. моб.: +38 (050) 906 80 51, 067 936 40 66

Дегустаційний зал Ужгородського замку


м. Ужгород, вул. Капітульна, буд.33 тел./факс: +38 067 312 00 12 е-mail: info@uzhgorodcastle.com www.uzhgorodcastle.com

null

Дегустаційний зал Ужгородського замку

Для всіх відвідувачів, хто бажає не тільки поринути у атмосферу середньовіччя, здійснивши захоплюючу прогулянку стародавніми палатами, ознайомитись з історією та побутом тої епохи, оглянувши експозиції замку, є можливість насолодитися вишуканими сортами кращих закарпатських вин, які виготовляються виноробами краю за стародавніми технологіями. Екскурсія проходить у винних підвальних приміщеннях замку, які зберегли свої конструкційні особливості. Гостям пропонують дегустацію різних сортів неповторного напою та змістовну екскурсію про розвиток виноробства на Закарпатті. На 1-му поверсі облаштовано дегустаційний зал, де відвідувачам пропонують скуштувати кращі закарпатські вина власного виробництва. Візитівкою сім’ї Поличко є сухе вино «Каберне Совіньйон», яке має тонкий пастельний аромат і терпкий присмак.

null

Дегустаційний зал «Шардоне»

«Шардоне» – перший дегустаційний зал в Ужгороді. Винний підвал розташований у центрі старовинного міста, поблизу унікального середньовічного замку. Легенди, що передаються з покоління в покоління, твердять: саме в цьому підвалі, у давні часи збиралися ужгородські вельможі і за келихом доброго вина вели дружні бесіди із заморськими послами. А ще подейкують, що підвал з`єднаний підземними переходами з Ужгородським замком. Його володарі – графи Другети часто користувалися ними, навідуючись до винного погребу. У 2007 році, завдяки зусиллям ентузіастів «Асоціації приватних виноградарів та виноробів Закарпаття», цей винний підвал отримав друге життя. Тож нині лише тут, у дегустаційному залі «Шардоне», в одному місці зібрані найкращі закарпатські вина та коньяки. На розсуд пошановувачів запашного напою представлені як легендарні, на кшталт «Троянди Закарпаття», так і ексклюзивні сорти вин.

Дегустаційний зал «Шардоне»


м. Ужгород, вул. Волошина, 18 Б Тел. / факс: +38 0312 61-75-89 моб. тел: +38 063 314 10 70 e-mail: shardone@winehall-shardone.com.ua http://www.winehall-shardone.com.ua

Дегустація закарпатських вин в «УнгварЪському»


м. Ужгород, вул. Електрозаводська, 2 тел./факс: +38 0312 61 65 65, моб.тел.: +38 066 346 00 55 www.ungvarskiy-hotel.com.ua

null

Дегустація закарпатських вин в «УнгварЪському»

Для повного відчуття етно-колориту нашого краю в етно-велнес готелі «УнгварЪскій» відновлено старовинний дегустаційний зал, де є можливість відчути атмосферу Ужгорода ХІХ століття, дізнатися більше про історію виноробства, бджолярства, сироваріння та багато іншого. Дегустаційний зал в «УнгварЪському» пропонує дегустацію закарпатських вин. Серед місцевих вин особливо славляться сухі білі вина, а саме сорти Рислінг рейнський, Рислінг італійський, Леанка, Трамінер, Мюллер Тургау. Червоні вина менше поширені і представлені сортами Каберне Совіньйон, Мерло. Специфіка закарпатських вин залежить від гірських ландшафтів, надмірно зволоженого ґрунту, кількості сонячних днів у Карпатах. Протягом дегустації пропонується: 6-8 сортів червоних вин, 6-8 сортів білих вин або змішану дегустаційну екскурсію. За бажанням, окрім класичних закарпатських вин, у дегустаційному залі є колекція десертних білих та червоних вин, а також домашнє вино закарпатських господарів. До вина подається лише класична закуска: до білих вин – карпатські тверді сири та лісові чи грецькі горіхи, до червоних вин – грінки, шкварки, чорнослив та родзинки.

null

Дегустаційний зал «Wine`S»

«Wine'S» - це винний заклад в історичному центрі Ужгорода, в якому великий вибір вин Закарпаття, Угорщини та відомих світових винних регіонів Європи. 
Комфортне місце для розвитку смаку, неформальних зустрічей та дегустацій. Вдень заклад стає по-справжньому затишним місцем для ведення ділових переговорів. Більш того, чому б не вино - це арт-простір, місце, яке втілює в собі кращі традиції міської культури. Неповторні дегустаціі та гастрономічні вечори стануть приємним доповненням та гарними спогадами до келиха вина вдома! І кожен раз це нова WineStory...

Дегустаційний зал «Wine`S»


м. Ужгород, вул. Лучкая, 3 тел. моб.: +38 066 558 10 50

Дегустаційний зал (винний підвал XVI століття) агропромислової фірми «Леанка»


смт Середнє, вул. Шевченка, буд.6 тел. +38 0312 72-15-52, 72-11-74, факс: +38 0312 72-13-45 тел моб.: +38 050 317-10-86 web-site: www.leanka.com

null

Дегустаційний зал (винний підвал XVI століття) агропромислової фірми «Леанка»

Підвали довгий час називались турецькими, їх загальна довжина становить 4,5 км. У підвалах постійно підтримується температура +12 °С. Це ідеальні умови для витримки вин. Середнянські винні підвали XVI століття занесені ЮНЕСКО до десятки кращих винних підвалів Європи. Гостям пропонується цікава екскурсія, дегустація високоякісних середнянських марочних, десертних вин та, по замовленню, смажена картопля з шкварками і бринзою.

null

Дегустаційний зал «Пивниця Ракоці»

У старовинному замку „Паланок” гостям запропонують не тільки зануритись в атмосферу середньовічної епохи, але й спробувати кращі вина Угорщини – з винних країв Токай, Егер, Сексард – «Туммерер», «Андял», «Корона», «Палінкаш», «Молнар та сини», «Ковач», «Кунваін», «Мийсарош», «Сюч» та різні сорти вин торгової марки „Чизай”. У старовинних княжих винних підвалах можна ознайомитись із захоплюючими історичними фактами про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті. Гостям пропонується цікава екскурсія, дегустація високоякісних середнянських марочних, десертних вин та, по замовленню, смажена картопля з шкварками і бринзою.

Дегустаційний зал «Пивниця Ракоці»


м. Мукачево, замок „Паланок” тел.: +38 03141 32 2 79 моб.тел. +38 050 372 21 78 веб-сайт: rakoczi-pince.com.ua

01

Дегустаційний зал з підвалом
готельного комплексу «Червона Гора»


м. Мукачево, вул. Червона Гора, буд.1А тел. моб. +38 099 733 06 02, 066 005 14 75 www.langer.com.ua

null

Дегустаційний зал з підвалом
готельного комплексу «Червона Гора»

У винному підвалі комплексу зібрані найкращі сорти закарпатських вин та коньяки. До уваги гостей представлений широкий асортимент як легендарних, так і ексклюзивних сортів неповторного напою. Комплекс «Червона гора» запрошує всіх бажаючих продегустувати закарпатські вина, що отримали всезагальне визнання та популярність.

null

Винарня «Винний сад»

Пориньте в атмосферу давнини вдало поєднану з сучасністю, відвідавши винні погреби винарні «Винний сад». Переходячи з печери в печеру та куштуючи вино, Ви маєте змогу відчути багатовікову історію, яку зберігають стіни погребу, та в думках поринути в глибину віків і відчути смак та аромат цього чудового напою сивої давнини. Ми відкриємо для Вас всі тонкощі та грані мистецтва виноробства і таким чином здивуємо не лише новачка, але й гурмана. Комплекс «Червона гора» запрошує всіх бажаючих продегустувати закарпатські вина, що отримали всезагальне визнання та популярність.

Винарня «Винний сад»


м. Мукачево, вул. Червона Гора, буд.1 А тел. моб.: +38 050 739 01 01, 068 154 01 01 веб-сайт: winegarden.in.ua

Винний дегустаційний зал «Бобовище»


с. Бобовище, вул. Гагаріна, буд.76 тел. +38 03131 7-93-11, тел. моб.: +38 050 267-73-20

null

Винний дегустаційний зал «Бобовище»

Знаний виноградар та винороб пан Василь радо зустрічає гостей та проводить екскурсію у своєму винному «царстві». Відвідувачам пропонує майже два десятки сортів вин власного виробництва, серед яких і класичні, і авторські купажні. Пан Василь має до власних напоїв поетичне ставлення: тут і «Королівське», і «Чорний принц», і «Біла принцеса», і «Сонячне сяйво».
 Комплекс «Червона гора» запрошує всіх бажаючих продегустувати закарпатські вина, що отримали всезагальне визнання та популярність.

null

Дегустаційний зал сільської садиби «Золота рибка»

У дегустаційному залі відвідувачам запропонують скуштувати кілька сортів вин, виготовлених в Австрії та на Закарпатті. Поряд з дегустацією вин бажаючі можуть посмакувати улюбленими домашніми стравами австрійської і закарпатської кухні.

Дегустаційний зал сільської садиби «Золота рибка»


с. Чинадієво, вул Санаторна, 272 Тел.моб.: +38 050 621-42-75, 050 225-13-90, +43 660 5510303 E-mail: svetlana@gmx.at Skype: zolotarybka

Дегустаційний підвал агросадиби «Кельтський двір»


с. Лавки, вул. Підловачна,1 тел. моб.: +38 050 779 77 52 web-site: www.keltic-yard.com

null

Дегустаційний підвал агросадиби «Кельтський двір»

На території агросадиби «Кельтський двір», у підніжжі г. Ловачка, розташований старовинний підвал, довжина якого сягає 45 м. Традиція вирощування винограду на схилах самої гори бере свій початок аж у 14 ст. До сьогоднішнього часу тут збереглися кам’яні тераси. У дегустаційному підвалі гостям пропонують спробувати на смак унікальні види фруктових паленок та настоянок, а також кількох видів вермуту, приготовленого на 3 десятках трав. За попереднім замовленням гості мають можливість насолодитися традиційними стравами закарпатської кухні.