Всі новини

Тур на “Гуцульську бриндзю”

Закарпатська область є флагманом розвитку гастрономічного туризму в Україні. Історично склалося так, що внаслідок географічних, кліматичних, екологічних, культурних та соціально-політичних умов наша область є одним з найбільших в Україні виробником і експортером якісних крафтових сирів. І серед широкого асортименту локальних продуктів, що найкраще пасують до закарпатських вин, найбільш затребуваними є фермерські сири.

2 вересня 2018 року відбудеться обласний фестиваль-ярмарок «Гуцульська бриндзя», у рамках якого буде проведено тур для туроператорів України. Учасники туру на фестивалі ознайомляться з культурою та звичаями кожного із районів Закарпаття.

Родзинками туру буде «сліпа» дегустація та майстер клас по приготуванню нетрадиційних страв із бринзи.

Для участі потрібно бути представником туроператора та заповнити ЗАЯВКУ
Деталі повідомимо додатково

Author


Avatar